Ögonfransförlängning (singles)

Ögonfransförlängning (singles)

Vackra ögon med en naturlig och fyllig ögonfransförlängning. Nyset 1195 kr, rabatt vid påfyllning i upp till 9 eller 15 veckor.

Sitter inte mascaran där den ska, blir du svart under ögonen? Eller tränar du mycket och mascaran rinner iväg, men vill ändå se pigg och fräsch ut? Kanske är det semestertider med bad osv? Då är detta något för dig!

Jag applicerar en enda extension per fullvuxen, naturlig frans. På så vis är metoden helt smärtfri. Singles är den enda metoden i branschen som gör att man kan bära extension kontinuerligt. Då alla dina fransar befinner sig i varierande växtfaser får du i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. För bästa effekt på din förlängning rekommenderas återbesök för en påfyllning ca var 3:e vecka.

Fransarna finns i olika längd, böj, tjocklekar och färger. Nu finns det även glittriga fransar, välj mellan 18 st färger.

Före

Efter

Effekten:

  • Mascaraeffekt
  • Fransmarkering
  • Naturligt fylliga och långa fransar
  • Maximalt förstorande för ögat
  • Möjligheten att forma ögat

 

Bra att veta: Du ska inte bada, duscha på 24 timmar eller basta på 48 timmar efter att du har gjort en fransförlängning, det tar den tiden för limmet att härda. Använd ingen olja nära ögonen, kan t ex finnas i din rengöring eller creme det löser upp limmet.

Se filmen om hur jag gör en fransförlängning!

Tryck på länken.

http://seemakeup.se/2012/07/ogonfransfilm/

 

Se prislista!

 

See Makeup & Hudvård