Naglar

Fina händer med en manikyr som lackas med Lackgel. Det sitter som ett smäck i ca 2 veckor! Inget avskavt nagellack, inga fula märken välj mellan fransk manikyr eller ett enfärgat lack, går även utmärkt att dekorera med.

 

 

 

Smycka naglarna!

Med det som passar dig, här har jag dekorerat mina egna naglar med nagellack, dekorationslack och glitter.

 

Ta hand om dina naglar

Skötsel varje dag:

Håll nagelborsten i varmt rinnande vatten tills borsthåren blivit mjuka. Tag lite tvål på borsten och borsta under, ovanpå och runtom nagelbanden. Håll handen rakt upp och droppa en droppe olja under varje nagel, låt den rinna ner tills den syns runt nagelbanden, massera in och använd gärna borsten till hjälp. Oljan håller dina naglar och materialet elastiskt och hindrar dem från att torka ut.

Varför ska du olja in naglarna?

Oljan krymper och drar samman nagelbanden och hjälper till att förebygga hudflikar. Befrämjar naglarnas tillväxt och håller nagelförstärkningarna flexibla. Massera dagligen 2-4 ggr in naglar och nagelband med oljan. Nageloljan kan också appliceras direkt på torra armbågar, knän och fötter. Den kan även användas som en återfuktande badolja. Oljan är gjord på en exklusiv blandning av naturliga oljor som myrra och avocado, vilka penetrerar hudporerna, samtidigt som den förseglar värdefull fukt.

Att tänka på:

Använd den remover som vi rekommenderar, annars kan du förstöra dina konstnaglar. Peta aldrig med vassa föremål under naglarna och ha diskhandskar när du diskar, städar m.m. Använd inte naglarna som verktyg, för det är ingen hållbarhetsgaranti på konstnaglar.

Bra att veta:

Dra eller slit inte bort materialet, då försvinner så många lager av din egna nagel. Den blir tunn och skör, ser ojämn och ful ut. En skada på nagelplattan går inte att laga utan den växer ut. Det tar månader innan den är hel igen. Vill man sätta ett nytt set naglar när nagelplattan fortfarande är förstörd är det inte säkert att materialet sitter lika bra.

Gå till salongen, luta dig tillbaka, ta en stunds avkoppling. Låt nagelterapeuten ta bort materialet och njut av en minimanikyr. Det kostar en slant, men du slipper att gå med trasiga nagelplattor.

 

Se prislista!