FÄRG

 

 

Färg är ett svenskt makeupmärke med mängder av färger. Färger som är till för att du ska ha kul och våga experimentera när du gör dina looker. Vi har tröttnat på alla måsten och att allt ska vara så tillrättalagt inom makeupen. Våga stå för vem du är och ha kul under tiden!

Och är du osäker finns vi till för att hjälpa dig. Vare sig du vill lära dig de mer diskreta knepen med neutrala färger eller om du vill rocka loss ordentligt. Kolla vad vi i Creative Team by FÄRG kan göra för dig.

Märket FÄRG ägs av MDB Makeupfabriken Sverige AB. Det är framtaget i samarbete med erfarna makeupartister från Makeupstudion Education – ett företag som har utbildat makeupartister i 15 år. Arbetet med att ta fram FÄRG påbörjades av grundaren till Makeupstudion Education – Birgitta Lagerholm – under hösten 2004. Nu, ett antal år och tester senare, är vi stolta att presentera FÄRG – ett makeupmärke med produkter som håller högsta kvalité – oavsett om du har sminkat modeller för en strålkastarupplyst catwalk eller bara dig själv för en promenad ute i solskenet.

Vi ser på FÄRG som en byggsats där bara din kreativitet sätter begränsningarna.